HONKIMETSÄN HERKKU

MENUT

Valmistamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidysti erilaisia menukokonaisuuksia aina kevyistä salaattipöydistä upeisiin juhlaruokiin ja kokonaisuuksiin. Meiltä löytyy myös valmiita menukokonaisuuksia. Menut valmistetaan mahdollisimman pitkälle kotimaisista raaka-aineista, mahdollisuuksien mukaan käytämme lähituotantoa. Käyttämämme liha on kotimaista.

Minimitilausmäärä on 20 hengelle

Pyydä tarjous pitopalvelu@honkimetsanherkku.fi tai 045-256 68 60

Erilaiset erityisruokavaliot pyrimme huomioimaan mahdollisuuksien mukaan mutta pyydämme kohteliaimmin asiakkaitamme huomioimaan, että emme pysty taata tuotteillemme 100 % allergeenittomuutta, sillä tiloissamme käsitellään allergeenejä aiheuttavia raaka-aineita (erilaiset jauhot, maitotuotteet, kanamuna jne.).


MUUT TARJOILUT/KONDITORIATUOTTEET

Valmistamme asiakkaan toiveiden pohjalta erilaisia kakkuja. Lisäksi kauttamme on saatavilla laaja valikoima niin suolaisia kuin makeita kahvipöydän tarjoiluja. Ammattitaitoiset kondiittorimme valmistavat suussa sulavia herkkuja pääsääntöisesti kotimaisista raaka-aineista.

13.9.-30.10.2021 konditoriatuotteita ei saatavilla viikonloppuisin. Tilauksia saatavilla keskiviikosta perjantaihin. Tilaukset ti-pe klo 7-12

Pyydä tarjous konditoria@honkimetsanherkku.fi tai 045-200 68 68